Eiendom

Kontakt

Man-fre 0830-1600 55 21 27 50 Post@Mowinckel.no
Besøk C. Sundtsgate 37
N-5004 Bergen
Post Boks 2003 Nordnes
N-5817 Bergen Norway

Utvikling og utleie av næringseiendom i Bergen

Mowinckel Management holder til i 12. etasje i C. Sundtsgate 37 og forvalter ca. 30.000 kvadratmeter næringseiendom i Bergen, fordelt på rundt 50 leietakere. Sammen med nære samarbeidspartnere har vi opparbeidet en solid eiendomsmasse med god strategisk beliggenhet i Bergen Sentrum og i Kanalveien på Minde. Eiendommene eies av AS J E Mowinckel og Univest AS.

Vårt mål er å tilrettelegge og forvalte vår eiendomsmasse slik at vi på en bærekraftig måte kan tilby våre leietakere konkurransedyktige og forutsigbare leieforhold. Gjennom god dialog og godt samarbeid med våre eksisterende og framtidige leietakere skal vi være i stand til å levere kvalitet og trygghet og sørge for at våre leietakerne trives. 


 • C. Sundtsgate 37

  Interessert i førsteklasses lokaler i sjøkanten med panorama utsikt over vågen og innseilingen til Bergen? 332 kvm ledig i 7. etg. Vi har lokaler som kan bygges etter spesifikasjon/ønske fra leietaker. Vi tar gjerne del i planlegging av layout og design og skreddersyr lokalene for dere. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

  C. Sundtsgate 37 (høyeste delen av "Mowinckelgårdene") er et 12 etasjes kontorbygg med sentral beliggenhet i sjøkanten på Nordnes og med fantastisk utsikt mot Sandviken, Bryggen, Fløyen og Ulriken. Bygget ligger vegg i vegg med den andre delen av "Mowinckelgårdene",
  (C. Sundtsgate 39) som er nærmeste nabo til BEFFEN sitt stopp på Nordnes siden. Knappe 10 minutters gange til Bybanen.

 • C. Sundtsgate 39

  Ledig for leie: MÅ SEES - I SJØKANTEN, 723 KVM UNIKE RÅLOKALER i 5. etasje. Her kan vi lage BYENS FINESTE KONTORER for deg! Ta turen innom for en uforpliktende prat og en titt! Vi har også ledig ca 130 kvm nyoppussede kontorlokaler i 6. etg.

  C. Sundtsgate 39 (den opprinnelige "Mowinckelgården") består i dag i all hovedsak av moderne kontorlokaler. Sentral beliggenhet i sjøkanten på Nordnes med "BEFFEN" som nærmeste nabo. Nærkontakt med Vågen og fantastisk utsikt mot Sandviken, Bryggen, Fløyen og Ulriken. Knappe 10 minutters gange til Bybanen.

 • Strandgaten 198

  Strandgaten 198 har synlig og god beliggenhet på Nordnes vis a vis Nykirken. Bygget består av 6 moderne kontoretasjer pluss garasje og butikk i 1. etasje. 1 minutts gange til BEFFEN og knappe 10 minutter til Bybanen. Kort vei til butikker, post etc.

 • Kanalveien 51

  Ledig for leie: 325-800 kvm kontorlokaler i 2. etg.

  Kanalveien 51 ("Univest bygget") ligger sentralt på Minde. Bygget er på ca 20.000 kvadratmeter og framstår i dag som et moderne og avansert kombinasjonsbygg med kontorlokaler, lagerlokaler, et industrivarehus, bilbutikk og felles kantine. Det foreligger planer om utvikling av nye, moderne kontorlokaler på eiendommen. Ca. 5 minutters gange fra Bybanen.

 • Kanalveien 53

  Kanalveien 53 ligger sentralt plassert på Mindemyren. Bygget ble nylig pusset opp og består i dag av kontorer og lager/showroom. Ca. 5 minutter fra Bybanen.